Mitt favoritttilbehør: Soppstuing

Er det én ting som jeg skal nevne som beste oppdagelse etter å ha gått over til lavkarbo, så er det denne soppstuingen. Dette tilbehøret var noe av det første jeg ble presentert for da jeg for snart 1,5 år siden gikk over til dette omstridte kostholdet. Soppstuing passer ypperlig til biff og er blitt et fast følge til helgebiffen her i gården. Samtidig smaker soppstuing så digg at jeg tror egentlig man kan servere det til det til hva som helst.

Til fire personer:

– 600 gr sopp, jeg brukte aromasopp

– rikelig med smør til steking

– 2 ts hvitløkspulver

– 2 ts sitronsaft

– 4-5 dl matfløte

– masse nykvernet pepper og salt

sopp

Skjær opp soppen i skiver. Stek skivene på middels høy varme i godt med smør til væsken slipper. Tilsett så matfløten og øvrige ingredienser. La dette stå og koke seg inn til en kremet, saftig stuing og server med f.eks biff. Smaker nyydelig!!

soppstuing

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s