Hun bak bloggen

82BE1650-790E-498A-A3E7-D57726BCAF28
 En ivrig hobbykokk som elsker å lage mat! Jeg holder meg i det store og hele til et lavkarbokosthold, men da jeg ofte lager mat til mennesker som IKKE er like begeistret for  dette omstridte kostholdet, blir det mye “vanlig” kost også:)

Sånn ellers bor og jobber jeg i Oslo, danser litt salsa (egentlig mest kizomba, men det vet få hva er) og forsøker å få inn noen gode  måltider med påfølgende oppskrifter i ny og ne.

Jeg er ingen ekspert, men håper og tror at oppskriftene er gode likevel=) Har du ros, ris eller  tips: Bring it=)!

7 responses to “Hun bak bloggen

 1. Hei Ingvild!

  Mitt navn er Irene og jeg jobber for Raggamuffin Casting i Oslo. Nå leter jeg etter deltakere til et nytt matprogram for Tv Norge og kom så over bloggen din. Kan jeg kontakte deg på mail eller telefon for litt mer info?

  Mvh
  Irene Kalantzakou
  irene@raggamuffin.no
  924 48 535

 2. Hei 🙂 veldig mye spennende mat, er selv en hobby kokk, jeg lurer på om alt av oppskrifter er lavkarbo ? Geir T.

  • Hei:-)! Så hyggelig å høre😊 nei, ikke alt, men de oppskriftene det gjelder sier seg nesten selv: De med ris og pasta (som man jo bare kan droppe). Hvis jeg har vært flink og gjort jobben min, skal de fleste som er det være tagget med lavkarbo/lchf:-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s