Bloggens aller, aller første konkurranse: vinn gavekort på 500 kr hos Kitch’n!

Tanken har vært der leenge, men det er først nå den gjøres om til handling: Bloggens aller første konkurranse kickes i gang!

kitchn_fb_logo

Vinn gavekort på 500 kr hos Kitch’n.

Siden denne nye bloggen her er ganske så fersk, håper jeg at du deler link på facebook til bloggen, der du selvfølgelig skryter uhemmet av hvor fantastisk bra du synes den er;) Men, dette er ikke et krav for å delta i konkurransen:) (Fant akkurat ut at dette ikke er lov..*kremt*)

Legg igjen en kommentar her, så er du med, så enkelt er det=) Mens du først er igang med å skrive en kommentar, setter jeg veldig pris på om du har noen innspill til bloggen som kan være med å gjøre den bedre. Enten det er om du savner ukesmenyer, litt flere forretter , you name it:)!

En vinner trekkes neste onsdag:)!

Lykke, lykke til=)!

93 responses to “Bloggens aller, aller første konkurranse: vinn gavekort på 500 kr hos Kitch’n!

 1. Nå har eg delt detta innlegge, og la inn nåken velfortjente gode ord:) så kjekt med konkurranse, det gavekort hadde ikkje vært feil;)

 2. Hei, hei! Jeg vil veldig gjerne delta, og følger også på Facebook hvor jeg deler linken med mine venner.
  Jeg er veldig opptatt av kosthold og matlaging generelt, men synes det vanskeligste med mat er å hele tiden finne på hva vi skal ha til middag. Selve lagingen er grei, men bare det å finne på, handle inn, huske å ta noe ut av fryseren osv. Det er et ork. Blir såå lei av og til. Så tips til enkle ukesmenyer, gjerne med handlelister o.l. er veldig kjærkomment.
  Mvh Beate M

  • Takk for at du deler, det setter jeg veldig pris på=)! Enkle ukesmenyer er notert bak øret, det virker som det er noe flere etterspør:) Takk for tilbakemelding!

  • Hei Merete:)! Takk for at du deler bloggen med dine venner, det setter jeg stor pris på:) Lettvinte oppskrifter skal føres opp på min to-do liste:)

 3. Gler meg til å prøve fleire retter!og siden du spør:kunne du lagd ein parentes eller ei liste over litt meir uvanlige ingredienser(for slike som meg);kvar dei kan fås kjøpt?feks om det er helsekostbutikker eller i heilt ordinære butikker.

 4. Følger på facebook og selvfølgelig delt 🙂 Sunne lettvinte middags oppskrifter er altid kjekt 🙂

 5. Sunne lettvinte middager er jeg klar for jeg også. Gjerne slike som ikke tar mer enn en halvtimes tid å lage. Dagens tidspress er jo forferdelig:(

 6. •••♦••• Takk for en inspirerende blogg •••♦•••

  ► og for en kjempefin premie! =))
  ► denne sjansen kan jeg ikke la gå fra meg =)

  ——> jeg er følger, og har tipset alle mine 295 facebook venner via privat melding

  Ønsker gjerne oppskrifter på lavkarbo sjokoladekaker =)
  Ha en fin onsdagskveld!

  Hilsen Kirsti (granhus@alumni.ntnu.no)

  • Wow, tusen takk for deling=)! Jeg har publisert oppskrift på lavkarbo brownies og Sara Bernhard kake, men var det mer generell sjokoladekake du tenkte på:)?

 7. Enkle oppskrifter for folk i farta er nok en god ide. super blogg det her! Jeg kommer nok til å snike mye rundt og finne inspirasjon her 🙂

 8. deler deg på facebook 🙂 gjerne kom med ulike middagsforslag…..menyer….. i en travel hverdag er tips kjærkomment lesestoff 🙂

 9. Oi, min forrige kommentar ble borte, tror jeg trykket på noe feil.

  I hvert fall, jeg har nettopp oppdaget bloggen din, og det første som slår meg etter å ha scrollet nedover forsiden er hvor fint det er at man får se bilde av hver eneste matrett nedover siden der, slik at det er lett å hente inspirasjon. Jeg liker også at de fleste rettene ser sunne og sukkefrie ut, for det er nettopp slike retter jeg gjerne vil inspireres av 🙂

  Selve designet kunne nok derimot blitt litt mer spennende, selv om det er veldig rent og oversiktlig nå da.

  (Delt på Facebook, forresten)

  – Tonje 🙂

  • Takk, ja det er noe jeg selv også liker,hehe=) Jeg er helt enig at designet er noe kjedelig, veldig default innstillinger fra wordpress;) Satser å få gjort noe med det på sikt, når jeg blir litt mer stødig i webdesign=)! Takk for at du deler=)!

 10. Slenger med meg i konkurransen.
  Vi er på flyttefot og kunne helt klart trengt litt nye saker til den nye leiligheten 🙂

 11. Jeg er med 🙂
  Oppskrifter og gode tips i hverdagen er alltid interessant å lese om. Fine bilder er og veldig viktig 😀

 12. Så artig med konkurranse! Elsker matlagingen din, Ingvild 🙂 Smaker selvsagt best når jeg er så heldig å få den servert av deg, men også kjekt at jeg kan finne oppskriftene her med fine bilder til når du ikke er i nærheten! 😉 Tips: Kan du lage en digg vegetarmiddag?

 13. Synes bloggen er kjempebra, ser jo at her kan jeg få hjelp til å finne oppskrifter som er både godt og godt for meg ! 🙂

 14. Syns bloggen din er veldig fin,
  vær stolt over at den er din:)))
  Mat er noe vi alle trenger,
  ikkje minst noe som alltid fenger:)

  Vil gjerne se oppskrifter på,
  for dem som plages av diverse nå.
  Noen uten mel for de med cøliaki,
  eller uten melk for de med den allergi:)

  Men det enkleste er å skrive litt om,
  innhold og metoder for de som er from:)
  Lekre desserter i alle slags former,
  kanskje jule-småkaker når den tid kommer:)

 15. Hei, hva med flere vegetarretter? I disse tider med klimaendringene er det bare bra med noen vegetardager;)

 16. For en fin blogg! Hva med en egen fane for “barnevennlig” mat? Jeg liker egentlig ikke uttrykket, men er velsignet med en kresen fireåring så alle tips kommer godt med 🙂

 17. Har delt innlegget ditt på Facebook:-) veldig mange spennende oppskrifter, tenker at jeg vil forsøke meg på nan-oppskriften din:-) håper på lykke i give-awayen!!

 18. Hei 🙂 Flott blogg!
  Flere “allergi-oppskrifter”, og gjerne, som du selv nevner, flere ukesmenyer så en kan velge en av de med handleliste over hva en trenger og full pakke, er så idéløs nårdet kommer til middager, så jeg må ha det enkelt 😉
  Mvh Siv
  sivojento@hotmail.com

 19. Hei! Vil veldig gjerne delta i konkurransen 🙂
  Veldig flott blogg du har, med masse flotte oppskrifter! Hadde også vært veldig fint med lettvinte oppskrifter som passer bra for en student med lavt budsjett 😀

 20. HURRA! FOR EN FANTASTISK BLOGG!!!!!!!
  Jeg digger enkle, sunne og raske oppskrifter som smaker godt så mer av det er digg:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s